آخرین خبرها از لیلا اسفندیاری

 

لیلا اسفندیاری طی تماسی که روز دوشنبه عصر با یکی از دوستانش در ایران گرفت عنوان کرد که وضعیت نامساعد جوی هم چنان درمنطقه حکم فرماست.

جت استریم ، کمپ های 2 و 3 را در یال آبروزی نابود کرده وکوه نوردان مجبور به بازگشت به بیس کمپ شده اند.

همچنین براساس اخبار به دست آمده ازسایت K2climb.net کوه نوردان ِ مسیر سزن گزارش داده اند که چادرهای برقرار شده شان در این یال تقریبا از طوفان مصون مانده و آنها توانسته اند تا کمپ 3 پیشروی کنند، اما روزگذشته درمسیر کمپ 4 به خاطر حجم زیاد برف وناپایداری برفها وخطر بهمن مجبور به بازگشت شده اند.

بنابراخبارنوشته شده درسایت K2climb.net اکثر تیم ها برنامه خود را خاتمه داده و در حال برگشت می باشند.

اما لیلا اسفندیاری قصد دارد هنوز درمنطقه باقی بماند تا اگر تیم دیگری برای تلاش ِ دوباره تشکیل شد با پیوستن به آنها بار دیگر شانس خود را برای صعود قله امتحان کند.

به نقل از سایت اسپیلت البرز

 


تمامی حقوق این سایت متعلق به انجمن کوه نوردان ایران می باشد. استفاده از مطالب این سایت با ذکرمنبع مانعی ندارد.
© 2010-2012 Iran Alpine Club all rights reserved.

Web Design by Parsian CMS, Web Hosting by Parsian Networks 2004-2012 طراحی وب با استفاده از مدیریت محتوا شبکه پارسیان, دامنه و هاستینگ توسط شبکه پارسیان 2004-2012